Tarta z pieczarkami i pieczoną papryką
Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajko, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta z czerwoną papryką i jajkiem, Jajko, pieczarki i pieczone Burritos z czerwonej papryki, oraz Sałatka Z Pieczarek Pieczonych.
Instrukcje
Ciasto podzielić szczypiorkiem na 5 równych porcji.
Umieść każdą porcję między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego; zwiń w 6-calowe koło.
Umieść każde kółko ciasta, plastikową owijkę do góry, na 4-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Usuń pozostałą folię. Naciśnij ciasto na dole iw górę strony patelni; fold nadmiar skorupy z powrotem, i naciśnij. Dno i boki ciasta przebić lekko widelcem; zamrozić 10 minut. Dno ciasta wyłożyć folią; na wierzch wyłożyć masę ciasta lub suszoną fasolę.
Piec w 400 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut; zdjąć ciężarki i folię.
Zmiksuj skórki z musztardą.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Połączyć 1 szklanka wrzącej wody i borowiki grzyby w misce; przykryć i odstawić 20 protokół. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską, zastrzegając grzyby i 1/4 szklanki płynu. Pieczarki drobno posiekać.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 1 minutę.
Dodać cremini i grzyby shiitake; gotować 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z borowikami, winem i tymiankiem; gotować 1 minutę.
Dodaj zarezerwowane 1/4 szklanki moczenia cieczy, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień; gotować 3 protokół. Wymieszaj natkę pietruszki, sok, pieprz i sól.
Mieszaninę grzybów podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane Skórki.
Połącz 2 łyżki sera i 4 kolejne składniki (przez białko jaja), mieszając trzepaczką; mieszaninę równomiernie podziel na tarty.
Wierzch posypać równomiernie papryką i pozostałym serem.
Ułożyć tarty na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub aż zestaw. Schłodzić na stojaku z drutu 10 minut.