Tarta Z Dzikimi Grzybami
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 417 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jajko, szalotki, borowiki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Z Dzikimi Grzybami, Tarta Z Dzikimi Grzybami, oraz Tarta Z Dzikimi Grzybami.
Instrukcje
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Pokroić w maśle za pomocą włączania / wyłączania, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby wymieszać ciasto. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik, schłodzić 45 minut.
Rozwałkuj ciasto na mące do 12-calowej okrągłej powierzchni.
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Przyciąć krawędzie, pozostawiając 1/2-calowy zwis. Zwis złożyć w celu utworzenia podwójne grube boki. Naciśnij krawędzie tart podnieść ciasto 1/8 cala nad patelnią. Chill 30 minutes.
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w rondlu.
Dodać borowiki; zdjąć z ognia i odstawić na 30 minut. Łyżka porcini z cieczy; zapasowy płyn. Grubo posiekać borowiki.
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać borowiki i grzyby crimini. Doprawić solą; podsmażyć na złoty kolor, około 10 minut.
Dodaj szalotki; sauté 2 minuty.
Dodaj koniak i reserved porcini liquid, pozostawiając piasek w rondlu. Gotować, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, około 3 minut.
Wymieszać w 1 łyżce ziół. Super.
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią. Napełnij suszoną fasolą; piec na złoty kolor, około 15 minut. Utrzymuj temperaturę pieca.
Posypać 1/3 szklanki sera w skorupie. Przykryj grzybami.
Śmietanę, żółtka, jajko i 1 łyżkę ziół ubić w misce.
Polać pieczarki kremem. Wierzch z pozostałym serem.
Piec, aż nadzienie jest ustawione i top jest złoty, około 30 minut. Schłodzić na stojaku 15 minut.