Fondue Z Krewetkami

Fondue Z Krewetkami
Fondue z krewetkami wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, serek, sól czosnkowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Fondue Z Krewetkami Bouillabaisse, Fondue z przegrzebków, krewetek i ryb, oraz Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway.

Instrukcje

1
Roztopić śmietanę, serek, zupę krewetkową, sos Worcestershire i sól czosnkową na małym ogniu w średniej wielkości garnku. Gotować, aż stopi się razem, a mieszanina ma kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wlać mieszaninę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać na gorąco.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn