Tarta z czerwoną cebulą i kozim serem
Tarta z czerwoną cebulą i kozim serem to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żółtek, ciężka śmietana do ubijania, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czerwona cebula, ser kozi i tarta Bazyliowa, Tarta z pomidorami, kozim serem i cebulą, oraz Tarta z kozim serem, ziemniakami i cebulą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Linia 9 calowy karbowany, luźne dno płaskiej patelni z ciastem. Schłodzić przez 15 minut. Przykryć folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Wyjąć folię i masy i piec przez kolejne 5 minut.
Cebulę włożyć do puszki do pieczenia i skropić olejem. Doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 15 minut. Odstawić do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C).
Ubić żółtka i śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Ułożyć czerwoną cebulę na podstawie upieczonego ciasta.
Wlać śmietanę na cebulę. Ser kozi cienko pokroić w plasterki i kropki na wierzchu tarty.
Piec przez 30 minut, lub aż krem właśnie ustawi.