Tarta Warzywna Pesto Z Grilla
Grillowana tarta warzywna Pesto wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 878 kalorii, 16G białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz dziecko bakłażan, cukinia, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Pesto Pizza Warzywna, Sałatka Makaronowa Z Grillowanymi Warzywami-Pesto, oraz Grillowane Tacos Warzywne Z Pesto Kolendry.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Lekko posmaruj lub wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Jajko i wodę wymieszać widelcem w małej misce.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz w prostokąt o wymiarach 13x11 cali.
Umieścić na przygotowanym arkuszu.
Umyj krawędzie prostokąta mieszaniną jaj. Złóż na krawędziach 1/2 cala ze wszystkich stron, mocno naciskając widelcem, aby utworzyć obręcz. Ciasto dokładnie nakłuć widelcem. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Wymieszać olej i czosnek w małej misce.
Umieść bakłażan, cukinię i Kabaczek w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Pędzel z mieszaniną oleju. Obróć warzywa i posmaruj więcej oleju. Doprawić do smaku.
Piec warzywa 4 protokół, obracając w połowie gotowania. Lekko schłodzić.
Pesto rozłożyć na cieście. Układaj warzywa na przemian w rzędach.
Piec przez 20 minut lub do złotego koloru.
Posypać czerwoną papryką.