Tarta Serowa Alzacka

Tarta Serowa Alzacka
Ten przepis służy 36 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, sól, twarożek pełnoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Alzacka Tarta Z Rabarbarem, Alzacka tarta z ziemniakami i boczkiem, oraz Alzacka tarta z boczkiem i cebulą (Tarte Flambée) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 12-calowy kwadrat, a następnie przenieś na dużą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Zmiksuj twarożek, śmietanę, sól i pieprz w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Boczek gotować w 10-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczyna brązowieć, o 5 protokół. (Boczek powinien być delikatny, a nie chrupiący.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia.
6
Rozprowadzić masę serową równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę dookoła. Na wierzchu rozetrzeć boczek i cebulę, a następnie posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BoczekBoczek
CebulaCebula
7
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić na 36 kawałków i podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn