Tarta Serowa Alzacka
Ten przepis służy 36 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, sól, twarożek pełnoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Alzacka Tarta Z Rabarbarem, Alzacka tarta z ziemniakami i boczkiem, oraz Alzacka tarta z boczkiem i cebulą (Tarte Flambée) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 12-calowy kwadrat, a następnie przenieś na dużą blachę do pieczenia.
Zmiksuj twarożek, śmietanę, sól i pieprz w blenderze na gładką masę.
Boczek gotować w 10-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczyna brązowieć, o 5 protokół. (Boczek powinien być delikatny, a nie chrupiący.)
Rozprowadzić masę serową równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę dookoła. Na wierzchu rozetrzeć boczek i cebulę, a następnie posypać parmezanem.
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, 20 do 25 minut.
Pokroić na 36 kawałków i podawać na ciepło.