Tarta Pomarańczowa Sałatka Żelatynowa

Tarta Pomarańczowa Sałatka Żelatynowa
Tarta pomarańczowa Sałatka żelatynowa zajmuje około 15 minut od początku do końca. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka wody, cukier zastępczy równoważny cukier, mieszanka budyniu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Cran-Pomarańczowa Sałatka Żelatynowa, Sałatka Z Precla Żelatynowego Pomarańczowego, oraz Sałatka Z Precla Żelatynowego Pomarańczowego.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę i substytut cukru we wrzącej wodzie. Dodaj koncentrat soku pomarańczowego i zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Substytut CukruSubstytut Cukru
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj ananasa i pomarańcze; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
PomarańczowyPomarańczowy
3
Wlać do 13-calowego. x 9-w. naczynie; wstaw do lodówki, aż stwardnieje.
4
W dużej misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj skórkę z cytryny; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
6
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości. Złożyć bitą polewę; rozprowadzić na żelatynie. Wstaw do lodówki do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
żelatynażelatyna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnice Talbott Kali Hart Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn