Tarta do squasha z ziołami i fetą
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 181 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól i pieprz, wystarczająco dużo ciasta filo, aby zrobić 8 warstw i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna pieczona Kabaczek z Fetanem i ziołami, Tarta z dyni, fety i orzechów sosnowych, oraz Bita Feta z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wymieszać zioła i czosnek wraz z olejem i wystarczająco dużo soli i pieprzu, aby cię szczęśliwy.Rozłóż ciasto filo; przykryj ciasto bardzo lekko wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Szczotka ćwierć blachy wielkości pieczenia z niektórych stopionego masła. Naciśnij tyle arkuszy, ile to konieczne, aby pokryć DNA i felgi całej blachy do pieczenia. W porządku jest nakładanie się na środek. Lekko posmarować ciasto większą ilością masła.Powtarzam, powtarzam. W tym masło między każdą warstwą. Dopóki nie masz 8 pełnych warstw. Co oznacza, że moje prześcieradła i patelnia wymagały 32 arkuszy filo. Rozumiesz, co mam na myśli?
Rozprowadzić mieszankę ziół i oliwy z oliwek na dnie patelni wyłożonej filo.
Układaj cukinię w wielu warstwach, dbając o to, aby każda warstwa pokrywała się w atrakcyjny sposób. Jeśli używasz więcej niż jednego rodzaju lub koloru (tak jak ja), załóż czapkę artystów i spraw, aby była ładna!Wierzch tarty z oliwkami i pokruszoną fetą.
Piec, aż dobrze rumiane na brzegach; o 30 protokół.
Niech tarta ostygnie lekko przed krojeniem.
Udekoruj świeżymi ziołami i dużą mżawką oliwy z oliwek.
Podawać na ciepło lub wkrótce potem. Ta tarta nie utrzymuje, dobrze więc jeść, dopóki nie zostanie zakończona.