Tarta do squasha z ziołami i fetą

Tarta do squasha z ziołami i fetą
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 181 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól i pieprz, wystarczająco dużo ciasta filo, aby zrobić 8 warstw i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna pieczona Kabaczek z Fetanem i ziołami, Tarta z dyni, fety i orzechów sosnowych, oraz Bita Feta z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać zioła i czosnek wraz z olejem i wystarczająco dużo soli i pieprzu, aby cię szczęśliwy.Rozłóż ciasto filo; przykryj ciasto bardzo lekko wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Szczotka ćwierć blachy wielkości pieczenia z niektórych stopionego masła. Naciśnij tyle arkuszy, ile to konieczne, aby pokryć DNA i felgi całej blachy do pieczenia. W porządku jest nakładanie się na środek. Lekko posmarować ciasto większą ilością masła.Powtarzam, powtarzam. W tym masło między każdą warstwą. Dopóki nie masz 8 pełnych warstw. Co oznacza, że moje prześcieradła i patelnia wymagały 32 arkuszy filo. Rozumiesz, co mam na myśli?
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Rozprowadzić mieszankę ziół i oliwy z oliwek na dnie patelni wyłożonej filo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Układaj cukinię w wielu warstwach, dbając o to, aby każda warstwa pokrywała się w atrakcyjny sposób. Jeśli używasz więcej niż jednego rodzaju lub koloru (tak jak ja), załóż czapkę artystów i spraw, aby była ładna!Wierzch tarty z oliwkami i pokruszoną fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
6
Piec, aż dobrze rumiane na brzegach; o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Niech tarta ostygnie lekko przed krojeniem.
8
Udekoruj świeżymi ziołami i dużą mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
9
Podawać na ciepło lub wkrótce potem. Ta tarta nie utrzymuje, dobrze więc jeść, dopóki nie zostanie zakończona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn