Need a deser wegetariański? Tarta cytrynowa: Crostata di Limone może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jajka, sok z cytryny, zmielone migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Spaghetti Al Limone (Z Cytryną ), Rao ' s Famous Lemon Chicken (Pollo al Limone), oraz Roladki cielęce z cytryną i pieczarkami: Involtini di Vitello al Limone.
Instrukcje
1
Nasmaruj dno i boki 9-calowej patelni z masłem i odstaw na bok.
Dodać 1 jajko i sól i dobrze wymieszać, lekko ugniatając. Uformuj ciasto w kulkę, owiń w folię i przechowuj w lodówce podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania Szkła
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
4 żółtka ubić z cukrem na bardzo gęstą masę, następnie ubić skórkę z cytryny i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Przenieść mieszaninę na górę podwójnego kotła i ustawić na ledwo gotującej się wodzie. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina stanie się gęsta, około 15 do 20 minut.