Tapioka Jabłkowa

Tapioka Jabłkowa
Apple Tapiocan to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szybko gotującą się tapiokę, mieloną gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pudding z tapioki ze świeżymi plasterkami jabłka, Pudding Z Tapioki, oraz Tapioka Dyniowa.

Instrukcje

1
Ułóż jabłka w 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. W rondelku wymieszaj wodę, brązowy cukier, tapiokę, sok z cytryny, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
TapiokaTapioka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstaw na 5 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając.
3
Polej jabłka. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do miękkości jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn