Tapenade-faszerowana jagnięcina

Tapenade-faszerowana jagnięcina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Tapenade Nadziewane nogi jagnięciny spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 186 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, ząbki czosnku, nogę jagnięciny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą, Kotlety Jagnięce Z Pistacjową Tapenadą, oraz Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177°. Smaruj patelnię na tyle dużą, aby pomieścić jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść stojak na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wypchaj jagnięcinę rozwiń jagnięcinę i rozłóż stronę bez kości tapenadą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JagnięcinaJagnięcina
4
Zwinąć baranka mocno. Zwiąż go w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. Za pomocą małego, ostrego noża, przeciąć szczeliny 2 lub 3 cale od siebie w górnej części pieczenia. Wciśnij plasterki czosnku do szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
NóżNóż
5
Pieczeń posypać rozmarynem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
SólSól
6
Jagnięcinę pieczemy przez około 1 godzinę i 15 minut. Aby sprawdzić doness, włóż termometr natychmiastowy odczyt w najgrubszej części mięsa. W przypadku średnio rzadkich, temperatura powinna wynosić od 140 do 66°. przykryj luźno folią i pozostaw mięso na co najmniej 30 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Służyć
8
Pokroić w cienkie plasterki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn