Tapas Z Dorsza I Ziemniaków

Tapas Z Dorsza I Ziemniaków
Cod & Potato Tapas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 60 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest to niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz soloną rybę dorsza, sok z cytryny, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo), Tapas Czosnkowo-Ziemniaczany, oraz Pikantne Ziemniaczane Tapas.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn