Tangy Strawberry Slush
Tangy Strawberry Slush może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 26 i kosztuje 43 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Udaj się do sklepu i odbierz sok żurawinowy, sodę cytrynowo-limonkową, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Strawberry Tea Slush, Strawberry Slush, oraz Strawberry Slush.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić do wrzenia 7 szklanek wody i cukru. Mieszać, aż cukier się rozpuści.
Tymczasem w małym rondlu zagotuj pozostałą wodę.
Zdjąć z ognia; dodać torebki herbaty. Przykryj i strome przez 3-5 minut. Wyrzucić torebki z herbatą. Super.
Przenieść cukier i mieszaninę herbaty do 4-qt. pojemnik do zamrażania.
W blenderze połącz truskawki, sok żurawinowy i koncentraty soków. Przykryj i przetwarzaj do puree. Wymieszać w pojemniku zamrażarki; ostudzić. Przykryć i zamrozić na 6 godzin lub na noc.
Aby podać, połączyć 1/2 szklanki mieszanki truskawek i 1/4 szklanki sody w szklance.