Tangy Meat Loaf

Tangy Meat Loaf
Pikantny Meat Loaf wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 8 porcji z 147 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz chrzan, sól, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 42% to danie jest dobre. Podobne przepisy są Pikantny Sos Mięsny, Meat Loaf, oraz Tex-Mex Meat Loaf.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Pat do nasmarowanego 9-in. x 5 po. Bochenek. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć składniki glazury; polać bochenkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
3
Piec, odkryte, 15 minut dłużej lub aż mięso nie jest już różowy i termometr mięsa odczytuje 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn