Tajskie Curry Warzywne

Tajskie Curry Warzywne
Przepis tajskie Curry warzywne może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 27 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pędy bambusa, rosół z kurczaka, brokuły i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Warzywne Tajskie Czerwone Curry, Jedno-Garnek Warzyw Tajskie Czerwone Curry, oraz Curry Warzywne Po Tajsku.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
TA 100% struktura Gruner Veltliner jest godna pozazdroszczenia. W połączeniu z chłodną solą z Monterey Bay i 50% fermentacją beczkową profil nadal imponuje swoją złożonością między cierpkimi zielonymi owocami sadu a ziołolecznictwem. Orzeźwiające, świeże wykończenie odzwierciedla klasyczne cechy białego pieprzu Gruner Veltliner i kamienną mineralność z odrobiną zasolenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn