Tajska marynowana Sałatka z kapusty wołowej z ciepłą szalotką Vinaigrette

Tajska marynowana Sałatka z kapusty wołowej z ciepłą szalotką Vinaigrette
Tajska marynowana Sałatka z kapusty wołowej z ciepłą szalotką Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 778 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz olej sezamowy, liście mięty, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka grejpfrutowa z ciepłą szalotką Vinaigrette, Sałatka z rukolą i cukrem z ciepłym sezamem-szalotka Vinaigrette, oraz Frisée Z Ciepłą Szalotką Vinaigrette.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj. Może być przechowywany w lodówce do momentu przygotowania do użycia.
2
W rondlu lub małym woku rozgrzać olej rzepakowy, aż będzie gorący. W wysokim pojemniku, połączyć szalotki, trawa cytrynowa i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Eliksir GEliksir G
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Wlać gorący olej na mieszaninę i wymieszać. Powoli dodaj sos rybny, sok z limonki, ocet i olej sezamowy. Umieść vinaigrette z powrotem do rondla, aby przywrócić na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wlać mieszaninę kapusty do Płaszcz. Zostaną resztki vinaigrette. Sprawdź przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Połącz Jalapenos i Serrano chiles, sambal, szalotka, czosnek i miód w robocie kuchennym i zmiksować na gładką pastę. Podczas pracy procesora powoli dodaj sos sojowy i ocet ryżowy. Sezonu. Mieszaninę można przygotować przed i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Ustaw piekarnik na brojlerze lub rozgrzać grill. Szybko marynować polędwicę w mieszaninie chile przez 3 do 5 minut, zwracając się do całkowitego pokrycia. Polędwicę ugotować średnio rzadką, około 4 minut na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Pozostaw wołowinę na 3 minuty przed krojeniem w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Poszycie na dużym talerzu, umieść kopiec mieszanki kapusty i ułóż plastry polędwicy wokół sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Stek PorterhouseStek Porterhouse
9
Dekoruj sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku

Składniki

454papryka habaneropolędwiczki dowolne), lub podobny pokrój wołowinypolędwiczki dowolne), lub podobny pokrój wołowiny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2marchew, obrane i drobne juliennemarchew, obrane i drobne julienne2jalapenos chiles, z grubsza posiekanejalapenos chiles, z grubsza posiekane1bunchliście kolendry, zbieraneliście kolendry, zbierane2Spód: okruszki z herbatników grahamsos rybnysos rybny4ząbki czosnkuząbki czosnku11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkapusta zielona, rdzeniowa i delikatna juliennekapusta zielona, rdzeniowa i delikatna julienne3Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2zdanietrawa cytrynowa, tylko biała część, mielonatrawa cytrynowa, tylko biała część, mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1bunchliście mięty, zbieraneliście mięty, zbierane1( bakłażany)Kapusta Napa, rdzeniowa i drobna julienneKapusta Napa, rdzeniowa i drobna julienne11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkapusta czerwona, rdzeniowa i drobne juliennekapusta czerwona, rdzeniowa i drobne julienne1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku2Serrano chiles, z grubsza posiekaneSerrano chiles, z grubsza posiekane2Spód: okruszki z herbatników grahamSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone nasiona sezamu, do dekoracjiprażone nasiona sezamu, do dekoracji3largesszalotka obrana i drobno pokrojonaszalotka obrana i drobno pokrojona4largesszalotka, obrana i grubo posiekanaszalotka, obrana i grubo posiekana4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta1bunchLiście bazylii tajskiej, zbieraneLiście bazylii tajskiej, zbierane2do 3 Thai bird chiles, de-stemmed, mielonedo 3 Thai bird chiles, de-stemmed, mielone1porcja startego parmezanusambalsambal
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn