Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym

Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym
Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1097 kalorii, 51g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,5 USD za porcję. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu winnego, szalotki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sekretny Składnik (Wanilia): Garnki Z Kremem Waniliowym, Babeczki z tajemniczym składnikiem-wanilią, masłem i ekstraktem z orzechów, oraz Waniliowe Brązowe Masło I Ciasto Migdałowe Z Ciepłym Waniliowym Crème Br dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznijcie robić beurre blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
2
Włożyć szalotkę, ocet i wino do średniego rondla. Fasolę waniliową rozetrzeć i zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj nasiona i STRĄCZEK do garnka i gotuj na średnim ogniu, aż w garnku nie zostanie prawie żaden płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Ubij śmietanę i na małym ogniu, dodaj zimne, pokrojone w kostkę masło, po trochu na raz, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i zemulgowany. Zdjąć ogień i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Chleb i smażyć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Wymieszać panko i migdały. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące. Zanurz się w umyciu jajecznym i zmiażdż w mieszaninie Panko-migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Ogrzać około 1/4 Puchar oleju roślinnego w szerokiej patelni na średnim ogniu, aż olej migotać. Smażyć rybę w 2 partiach przez około 2 do 3 minut na stronę, używając szpatułki z rowkiem, aby odwrócić rybę. Pozwól rybie osuszyć na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Odcedzić Beurre blanc i podać bezpośrednio obok gorącej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn