Tacos ziemniaczany (tacos De Papa) jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 886 kalorii, 15g białka, oraz 54g tłuszczu. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, kolendrę - lubię dużo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tacos ziemniaczane (Tacos de Papa), Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) dla podobnych receptur.
Pinot Noir, Sparkling rosé i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z oceną 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.