Tacos Z Rybami Baja
Przepis Baja Fish Tacos jest gotowy w około 12 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. To danie główne ma 255 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, Salsa w butelkach, przyprawa fajita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Tacos Z Rybami Baja, Tacos Z Rybami Baja, oraz Tacos Z Rybami Baja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko rozpylić stojak na grilla z nieprzywierającym sprayem do gotowania i rozgrzać grill.
Posyp obie strony ryby przyprawą fajita, delikatnie wciskając w miąższ. Grilluj ryby 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Płatki na kawałki widelcem; utrzymać ciepło.
W małej misce wymieszać kapustę, sok z limonki, sól i kolendrę.
Owiń tortille w ręczniki papierowe, i kuchenka mikrofalowa 1 minuta na wysoki lub dopóki nie są ciepłe.
Umieść składniki taco na stole do montażu.
Każdą tortillę posmarować 1 łyżeczką kwaśnej śmietany, w razie potrzeby, na wierzchu z rybą, mieszaniną kapusty i awokado.
Podawać z salsą i limonką na boku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio