Tacos z ryb to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 688 kalorii, 31g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, czosnek, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć kapustę, scallion, i jalapeno, Jeśli za pomocą, w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Jalapeno
Zielona Cebula
Kapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Rybę pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
4
Połącz rybę ze skórką z limonki i sokiem, pimenton, czosnek, olej i sól, do smaku, w średniej misce. Można to zrobić dzień wcześniej, przykryty i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Limonki
Pimenton Proszek
Czosnek
Sok
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
W małej misce, połączyć ocet, miód i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Miód
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać do mieszanki kapusty i wrzucić, aż dobrze ubrany. Doprawić solą, do smaku. Jeśli używasz w ciągu kilku godzin, pozostaw go w temperaturze pokojowej, jeśli robisz to z wyprzedzeniem, przechowuj w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Sól
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. zawiń tortille w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Umieść paski ryb na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Umieść rybę i tortille w nagrzanym piekarniku na 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Podczas gdy ryba jest w piekarniku, spróbuj kapusty do przyprawiania i dostosuj, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Kapusta
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjmij rybę i tortille z piekarnika. Umieść rybę na środku tortilli, top z kilkoma plasterkami awokado i zakończyć z odrobiną kapusty slaw. Powtórzyć z pozostałymi składnikami i podawać.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.