Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Tacos z ryb to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 688 kalorii, 31g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, czosnek, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć kapustę, scallion, i jalapeno, Jeśli za pomocą, w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Zielona CebulaZielona Cebula
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rybę pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Połącz rybę ze skórką z limonki i sokiem, pimenton, czosnek, olej i sól, do smaku, w średniej misce. Można to zrobić dzień wcześniej, przykryty i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Pimenton ProszekPimenton Proszek
CzosnekCzosnek
SokSok
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
W małej misce, połączyć ocet, miód i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać do mieszanki kapusty i wrzucić, aż dobrze ubrany. Doprawić solą, do smaku. Jeśli używasz w ciągu kilku godzin, pozostaw go w temperaturze pokojowej, jeśli robisz to z wyprzedzeniem, przechowuj w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
SólSól
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. zawiń tortille w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść paski ryb na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść rybę i tortille w nagrzanym piekarniku na 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas gdy ryba jest w piekarniku, spróbuj kapusty do przyprawiania i dostosuj, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
KapustaKapusta
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij rybę i tortille z piekarnika. Umieść rybę na środku tortilli, top z kilkoma plasterkami awokado i zakończyć z odrobiną kapusty slaw. Powtórzyć z pozostałymi składnikami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KapustaKapusta
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn