Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Rybne Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz salsę pomidorową, sól, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marynować cebulę
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Włożyć cebulę do małej miseczki i wlać wystarczającą ilość czerwonego octu winnego, aby dobrze przykryć. Odstawić na co najmniej 30 minut lub do kilku tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Marynować ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Wlać oliwę z oliwek do małej miseczki i dodać proszek ancho chile, oregano, kminek, posiekaną kolendrę i jalapeño.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PowderAncho Chili Powder
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dobrze wymieszać.
6
Umieść rybę na naczyniu i zalej marynatą, upewniając się, że ryba jest dobrze obłożona z obu stron. Pozostawić do marynowania przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
7
Ugotuj rybę
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię sauté na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjmij rybę z marynaty i umieść na gorącej patelni (nie ma potrzeby dodawania więcej oleju). Przyprawić rybę solą. Gotuj rybę przez 4 minuty bez przeszkód, a następnie odwróć i gotuj przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjmij patelnię z ognia i płatkami ryby na patelnię widelcem, upewniając się, aby wymieszać wszystkie marynaty, które przyklejone do dna patelni. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej soli, jeśli to konieczne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podgrzej tortille
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
12
Umieść cztery tortille na talerzu i ułóż je między dwoma lekko zwilżonymi arkuszami ręcznika papierowego. Mikrofalówka na wysokości przez 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
13
Umieść ciepłe tortille w wyłożonym ręcznikiem koszu lub talerzu i przykryj. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
14
Montaż i
15
Serwować
16
Aby złożyć tacos, umieść czubatą łyżkę marynowanej płatkowanej ryby na środku tortilli. Wierzch z marynowaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CebulaCebula
RybyRyby
17
Podawać w towarzystwie meksykańskiej cremy i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
18
Dekoruj limonką i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
KolendraKolendra
19
NOTATKI KULINARNE
20
Ryby
21
Możesz użyć dowolnej ryby, którą lubisz, tak długo, jak możesz płatkować miąższ po ugotowaniu. Większość białych ryb należy do tej kategorii.Technika Cebula Marynowana
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
CebulaCebula
22
Gdy zrobisz to bardzo proste przyprawa, znajdziesz się trzymając pojemnik z tych cebul w lodówce, aby dodać do wszystkich potraw.Nie przejmuj się ilością octu potrzebną do całkowitego pokrycia cebuli. Ponieważ najprawdopodobniej będziesz miał resztki cebuli, trzymaj je zanurzone w occie w schłodzonym hermetycznym pojemniku. Następnie można użyć octu do innych potrzeb gotowania. Cebula będzie przechowywać przez kilka tygodni. Przygotowanie z wyprzedzeniem cebula i ryby mogą być wykonane z jednodniowym wyprzedzeniem. Podczas podgrzewania ryby możesz dodać około 1 łyżki wody, aby upewnić się, że ryba nie wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawaPrzyprawa
OcetOcet
CebulaCebula
WodaWoda
RybyRyby
23
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
24
Copyright © 2009 by Lucy Schaeffer. Wydany przez Ten Speed Press.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn