Rybne Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz salsę pomidorową, sól, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marynować cebulę
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
2
Włożyć cebulę do małej miseczki i wlać wystarczającą ilość czerwonego octu winnego, aby dobrze przykryć. Odstawić na co najmniej 30 minut lub do kilku tygodni.
Umieść rybę na naczyniu i zalej marynatą, upewniając się, że ryba jest dobrze obłożona z obu stron. Pozostawić do marynowania przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
7
Ugotuj rybę
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
8
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię sauté na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Wyjmij rybę z marynaty i umieść na gorącej patelni (nie ma potrzeby dodawania więcej oleju). Przyprawić rybę solą. Gotuj rybę przez 4 minuty bez przeszkód, a następnie odwróć i gotuj przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Wyjmij patelnię z ognia i płatkami ryby na patelnię widelcem, upewniając się, aby wymieszać wszystkie marynaty, które przyklejone do dna patelni. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej soli, jeśli to konieczne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Podgrzej tortille
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
12
Umieść cztery tortille na talerzu i ułóż je między dwoma lekko zwilżonymi arkuszami ręcznika papierowego. Mikrofalówka na wysokości przez 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Mikrofalówka
13
Umieść ciepłe tortille w wyłożonym ręcznikiem koszu lub talerzu i przykryj. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
14
Montaż i
15
Serwować
16
Aby złożyć tacos, umieść czubatą łyżkę marynowanej płatkowanej ryby na środku tortilli. Wierzch z marynowaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cebula
Ryby
17
Podawać w towarzystwie meksykańskiej cremy i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska Crema
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
18
Dekoruj limonką i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Kolendra
19
NOTATKI KULINARNE
20
Ryby
21
Możesz użyć dowolnej ryby, którą lubisz, tak długo, jak możesz płatkować miąższ po ugotowaniu. Większość białych ryb należy do tej kategorii.Technika Cebula Marynowana
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Cebula
22
Gdy zrobisz to bardzo proste przyprawa, znajdziesz się trzymając pojemnik z tych cebul w lodówce, aby dodać do wszystkich potraw.Nie przejmuj się ilością octu potrzebną do całkowitego pokrycia cebuli. Ponieważ najprawdopodobniej będziesz miał resztki cebuli, trzymaj je zanurzone w occie w schłodzonym hermetycznym pojemniku. Następnie można użyć octu do innych potrzeb gotowania. Cebula będzie przechowywać przez kilka tygodni. Przygotowanie z wyprzedzeniem cebula i ryby mogą być wykonane z jednodniowym wyprzedzeniem. Podczas podgrzewania ryby możesz dodać około 1 łyżki wody, aby upewnić się, że ryba nie wyschnie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.