Przepis na Tacos z rybami jest gotowy w około 3 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, pieprz cayenne, pieprz mielony i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Usuń cienkie zewnętrzne warstwy cebuli i posiekaj na kawałki o wymiarach 1/8 na 1/8 cala. Posiekaj jalapeno na pół i usuń nasiona i wewnętrzną membranę (używaj rękawiczek podczas obsługi jalapeno). Pokroić jalapeno na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Pokroić pomidory na kawałki 1/8 - przez 1/8-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Limonkę pokroić na pół i wycisnąć sok do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4
Dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Pozostaw wszystkie składniki i marynuj przez co najmniej 30 minut.
1
Wymieszać majonez, śmietana, kolendra, sok z limonki, czosnek w proszku i cebula w proszku razem i niech marynować przez co najmniej 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1
Umieść mąkę kukurydzianą w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać sól i pieprz. Powoli dodawać wodę podczas mieszania ciasta rękami, aż stanie się nieco bardziej miękki niż konsystencja "play dough". Przełamać ciasto na dwadzieścia cztery 1/4-calowe kulki okrągłe. Spłaszczyć ciasto za pomocą prasy tortilla, która została wyłożona workiem ziptop z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Usuń ciasto i umieścić bezpośrednio na patelni, która została lekko naoliwiona i ogrzana do 350 stopni F. gdy zauważysz, że ciasto dopiero zaczyna wykazywać pęknięcia naprężeniowe, o 3 protokół, odwróć go i gotować dodatkowe 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjmij z ognia i ułóż papierowe ręczniki między każdą tortillą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Połączyć oregano, tymianek, wędzoną paprykę, pieprz cayenne i biały pieprz w misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Pokrój świeżą rybę w drobną kostkę około 1/4 na 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Obficie posypać 1/2 łyżką przyprawy czerniejącej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj rybę na patelni i saute przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek na patelni i nadal saute przez około 45 Więcej sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj wino i kolendrę. Zakończyć gotowanie o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
W razie potrzeby podgrzej tortille, zdejmij z ognia i dodaj sałatę, gotowaną rybę, sos z limonki kolendrowej i pico de "guyo".
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.