Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos tatarski, tortille z mąki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upiecz rybę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Owinąć stos tortilli w folię i umieścić w piekarniku podczas ostatnich 5 minut pieczenia. Aby złożyć tacos, umieścić ciepłe tortille na talerzach do serwowania, umieścić 2 przetargi na każdej tortilli i przykryć kilkoma plasterkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Dodaj dolop sosu tatarskiego i top z 1/4 szklanki sałaty. Złożyć i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn