Tacos z kurczakiem (Tacos de Pollo)

Przepis Tacos z kurczakiem (Tacos de Pollo) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 104 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kurczaka, queso fresco, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Tacos z kurczaka (Tacos de Pollo), Chipotle Chicken Soft Tacos (Tinga de pollo), oraz Ananas Dak Bulgogi Tacos (Koreański Pikantny ananas BBQ Chicken Tacos).
Instrukcje
na patelni z sosem ułożyć bulion z kurczaka, dodać koncentrat pomidorowy, kminek, chili w proszku i oregano. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniego i dodać rozdrobnionego kurczaka. Doprawić solą i pieprzem, gotować około 3 do 5 minut.jedz tortille na patelni nonstick, a następnie owinąć je w folię aluminiową, aby je ogrzać.o skład: jedną tortillę posmarować kwaśną śmietaną, następnie udekorować kurczakiem, salsą tomatillo, awokado i queso fresco. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać z limonką na boku. Powtórz proces z pozostałymi tortillami lub po prostu pozwól każdej osobie złożyć własne taco.