Tacos Z Czarną Fasolą
Tacos z czarną fasolą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 257 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz muszle taco, seitan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tacos Z Czarną Fasolą, Tacos Z Czarną Fasolą, oraz Tacos Z Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, oregano, czosnek, i jalapeo; gotować 8 protokół, często mieszając. Wymieszać w sherry, sos sojowy, fasola, i seitan; doprowadzić do wrzenia. Gotować 7 minut lub aż płyn prawie odparuje.
Posypać czarnym pieprzem.
Przygotuj skorupy taco zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/3 Puchar mieszanki fasoli do każdej skorupki; top każdego taco z około 2 1/2 łyżki sałaty i około 2 1/2 łyżki awokado Salsa.
(Łącznie Salsa z awokado)