Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)

Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)
Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) to bezglutenowe danie główne. Na $3.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 575 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz awokado, pomidor, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tacos wołowe z rzodkiewką i salsą z awokado, Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Miękkie Tacos wołowe z czosnkowym kremem z awokado i pieczoną salsą szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stek w woreczku z zamkiem błyskawicznym, a następnie dodaj czosnek, kminek, cebulkę, oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz. Marynata przez co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2
Wyjmij stek z worka marynaty i usuń jak najwięcej marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść stek na rozgrzanym grillu i gotuj 5 minut z każdej strony dla średniej doneness lub gotować do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1
Połącz wszystkie składniki w bowl.To
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
1
Niech każdy zmontuje własne tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn