Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)
Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) to bezglutenowe danie główne. Na $3.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 575 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz awokado, pomidor, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tacos wołowe z rzodkiewką i salsą z awokado, Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Miękkie Tacos wołowe z czosnkowym kremem z awokado i pieczoną salsą szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stek w woreczku z zamkiem błyskawicznym, a następnie dodaj czosnek, kminek, cebulkę, oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz. Marynata przez co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Stek Z Flanki
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cały Imbir, Rozgnieciony
Uncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2
Wyjmij stek z worka marynaty i usuń jak najwięcej marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść stek na rozgrzanym grillu i gotuj 5 minut z każdej strony dla średniej doneness lub gotować do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.