Taco Chicken Rolls
Przepis Taco Chicken Rolls może zaspokoić Twoje meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka krakersów, połówki piersi kurczaka, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Taste Of Home ma 26 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Taco Pizza Rolls, Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy-orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), oraz Jessica ' s Taco Salad with Creamy Taco Dressing podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu połączyć okruchy krakersów i przyprawę taco; odstawić. Spłaszczyć kurczaka między dwoma arkuszami woskowanego papieru do 1/4 cala. grubość.
Na każdym kawałku kurczaka umieścić patyczek sera i około 1 łyżki Chilli. Włóż końce kurczaka i zwinąć; zabezpieczyć wykałaczką.
Płaszcz kurczaka z mieszaniną okruchów.
Miejsce w 13. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy.