Przepis Tabbouleh Burger może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 10 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, pomidory, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sałatka Tabbouleh
2
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać pszenicę bulgur, obniżyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, odkryte, przez około 10 minut, lub aż cały płyn jest wchłaniany. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
4
W dużej misce połącz pietruszkę, ogórek, pomidory, miętę, oliwę z oliwek, czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Ogórek
Pomidor
Pietruszka-nać
Czosnek
Pieprz
Mięta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać schłodzone bulgur i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
6
Hamburgery
7
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177° (180°C lub gazu mark 4). Wyłożyć patelnię do pieczenia pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
8
Dodaj mąkę i skrobię kukurydzianą do mieszanki sałat Tabbouleh. Ugniatać, aż dobrze włączone. Jeśli Twoja mieszanka jest zbyt mokra, dodaj trochę więcej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
9
Formować na 10 pasztecików.
10
Piec przez 40 do 45 minut, przewracając w połowie, aż będzie jędrny i dopiero zacznie brązowieć. Można je jeść tak, ale uzyskać dodatkowe pyszne, jeśli panfry je w trochę oleju sezamowego po ich piec, tak, aby uzyskać trochę złoty chrupiące Skórki!
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Sugestia Serwowania
12
Możesz jeść to patty na ciepło lub na zimno. Lubię to wszystko samo w sobie, ale jest też super pyszne w pita lub na flatbread. Jest również dobry na pszennej bułce z dodatkiem Hummusu lub sosu tzatziki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tzatziki
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2