Tabbouleh to wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 109 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi to danie middl eastern. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, sok z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tex-Mex Tabbouleh.
Instrukcje
1
Bulgur umieścić w naczyniu żaroodpornym i przykryć 3 szklankami wrzącej wody. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
2
Odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Puch bulgur z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
4
Dodaj pomidory, pietruszkę, zieloną cebulę, miętę, oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz; wymieszaj, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)