Tęczowe Ciasteczka

Tęczowe Ciasteczka
Tęczowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 180 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę migdałową, gładki dżem morelowy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tęczowe Ciasteczka, Tęczowe Ciasteczka, oraz Tęczowe Ciasteczka Jajeczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalny sprzęt: będziesz potrzebował trzech 9-na-12-calowych galaretek lub obramowanych blach do pieczenia, aby zrobić te warstwowe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Będziesz potrzebował trzech 9-na-12-calowych galaretek lub obramowanych blach do pieczenia, aby zrobić te warstwowe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Prep Patelnie: stanowisko stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzać do 350 stopni F. masło i mąka trzy 9-przez-12-calowe galaretki roll patelnie lub obramowane blachy do pieczenia i linii z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Połącz pastę migdałową i 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Wymieszać na średniej prędkości, aż mieszanina będzie w drobnym kruszy. Beat w 2 1/2 kije masła, kilka sztuk na raz, aż dobrze połączone. Ubić żółtka, po kolei, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Przesiać 2 szklanki mąki na arkuszu pergaminu i posypać solą na wierzchu; dodać do miski miksera i ubić, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W czystej misce ubijamy białka do uzyskania piany; podczas ubijania powoli dodajemy pozostałe 2 łyżki cukru i ubijamy do uzyskania jędrnych szczytów (lub mikserem ręcznym). Złóż około jednej trzeciej mieszaniny białka jaj do ciasta za pomocą gumowej szpatułki, a następnie delikatnie złóż resztę. Ciasto powinno być puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Pokoloruj ciasto: podziel ciasto równomiernie między 3 miseczki. Wymieszać wystarczającą ilość czerwonego barwnika spożywczego do 1 miski, aby uzyskać głęboki kolor łososia. Wymieszać tyle zielonej żywności barwiących do innej miski, aby średni zielony kolor. Pozostaw trzecią miskę bez koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Przenieść ciasto do przygotowanych patelni (po jednej patelni na każdy kolor). Zanurz szpatułkę offsetową w wodzie i rozprowadź ciasto na krawędzi każdej patelni, wygładzając wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż ciasta zostaną ugotowane i zaczną brązowieć na brzegach, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w patelniach na stojakach z drutu.
1
Połowę dżemu równomiernie rozprowadzić na zielonej warstwie ciasta prawie do samego końca. Odkręć gładką warstwę ciasta, odwracając ją na inną patelnię lub deskę do krojenia; odkleić pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ostrożnie przesuń gładką warstwę na zieloną warstwę (w razie potrzeby użyj szerokiej szpatułki przesuniętej, aby ci pomóc).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Rozłóż pozostały dżem na gładkiej warstwie. Odblokuj czerwoną warstwę ciasta i przesuń ją na gładką warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
4
Przykryj ciasto folią i wierzch jedną z pustych patelni; umieść kilka ciężkich puszek na górze, aby zważyć warstwy. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1
Wyjmij puszki i folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Umieść deskę do krojenia na wierzchu ciasta i Odwróć, aby rozpakować ją na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Usuń pergamin z górnej części zielonej warstwy.
4
Przyciąć ciasto: przyciąć boki nożem, aby proste krawędzie. Spryskaj stojak z drutu sprayem do gotowania; Ustaw stojak na blasze do pieczenia. Ostrożnie wsuń ciasto na stojak, używając szerokiej szpatułki przesuniętej, aby pomóc, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Przykryć czekoladą: roztopić czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą; zalać ciasto. Zanurz szpatułkę offsetową w gorącej wodzie i wygładź górę i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Ustaw lekko. Zeskrobać faliste linie do czekolady widelcem; ostudzić jeszcze kilka minut, aż czekolada jest w większości zestaw, ale nadal lekko lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
7
Pokrój na kawałki: Przesuń ciasto z powrotem na deskę do krojenia. Pokrój poprzecznie na 6 pasków, a następnie pokrój każdy pasek na 8 prostokątnych kawałków. Aby uzyskać czyste krawędzie, zanurz nóż w ciepłej wodzie i przetrzyj go szmatką między cięciami. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Jeśli linie w czekoladzie nie utrzymują swojego kształtu, niech czekolada Ustaw trochę dłużej i spróbuj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn