10-minutowe placki dyniowe z bitą śmietaną Bourbon
10-minutowe placki dyniowe z bitą śmietaną Bourbon to Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, pół na pół, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń z dyni z bitą śmietaną, Mini Placki Dyniowe Z Przyprawioną Bitą Śmietaną, oraz Placki dyniowe z kremem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 ze stojakiem ustawionym na środku. Zrobić nadzienie: w misce ubić cukry, jajka, przyprawy, sól i dynię na gładką masę.