Słomki Do Sera Cheddar
Słomki do sera Cheddar wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 677 kalorii, 19g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, mąkę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Słomki z serem Cheddarowo-czarnym sezamowym, Słomki do sera Cheddar-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Słomki Do Sera.
Instrukcje
Ubijaj 5 pierwszych składników ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego miksera stojącego do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając aż do połączenia.
Użyj prasy do ciastek z dyskiem w kształcie gwiazdy, aby uformować mieszaninę w długie wstążki, zgodnie z instrukcjami producenta, na arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Pokrój wstążki na 2-calowe kawałki.
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Połącz składniki zgodnie z zaleceniami; schłodzić ciasto 2 godziny. Uformuj ciasto na 4 (8-calowe) kłody; owinąć każdy w folię i schłodzić 8 godzin.
Pokroić każdą kłódkę w plastry o grubości 1/4 cala; umieścić na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Piec w 350 przez 13 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym opakowaniu 1 tydzień.