Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać słodko-gorzki budyń czekoladowy spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, oraz Słodko-gorzki budyń czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Żółtka umieścić w misce. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę mleka do żółtek, stale mieszając. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż mieszanina jest gęsta, stale mieszając.
Wyjąć mieszaninę z ognia i dodać posiekaną czekoladę i ekstrakt wanilii, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Łyżka budyniu do małej miseczki.
Umieść miskę w dużej wypełnionej lodem misce na 15 minut lub aż pudding ostygnie, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć miskę z lodu; przykryć i schłodzić.