Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bezy i Streusel Topped słodkie ziemniaki spróbować. Ten przepis służy 16. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 327 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz syrop klonowy, cukier granulowany, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Makeover Streusel-Topped Słodkie Ziemniaki, Granola Streusel - Słodkie Ziemniaki, oraz Bezowa Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować puree ze słodkich ziemniaków, umieść słodkie ziemniaki w garnku i przykryj wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości.
Dodać żurawinę i kolejne 7 składników (przez jajka); ubijać mikserem z dużą prędkością przez 2 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka słodkich ziemniaków puree do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Ze Słodkich Ziemniaków
Spray Do Gotowania
żurawina
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Aby przygotować streusel, połącz pekany, brązowy cukier, mąkę, masło i 1/4 łyżeczki cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
6
Streusel posypać równomiernie puree ze słodkich ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Ze Słodkich Ziemniaków
7
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut; wyjąć z piekarnika (nie wyłączać piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Aby przygotować bezę, umieścić białka w dużej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania miękkich szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Stopniowo dodawać cukier granulowany, 1 łyżkę na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów (około 4 minut). Łyżka bezy Do Woreczka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Rura bezowa w konstrukcji kratowej nad streusel.