Słodkie Ziemniaki Crisp

Słodkie Ziemniaki Crisp
Sweet Potato Crisp to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, brązowego cukru, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Crisp, Słodkie Ziemniaki Crisp, oraz Słodkie Ziemniaki Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 9 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Na ImprezyNa Imprezy
2
W średniej misce, wymieszać słodkie ziemniaki, biały cukier, jajka, 2 1/2 łyżki stopionego masła, mleko, sól i wanilia, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
ArachidArachid
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Rozprowadzić równomiernie w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
4
W osobnej misce wymieszać jasnobrązowy cukier, pekan i mąkę. Wymieszać w pozostałych 2 1/2 łyżki masła, aby polewa okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Rozłóż polewę na słodkich ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
6
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie rumiana i chrupiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn