Słodkie Ziemniaki Crisp
Sweet Potato Crisp to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, brązowego cukru, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Crisp, Słodkie Ziemniaki Crisp, oraz Słodkie Ziemniaki Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 9 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać słodkie ziemniaki, biały cukier, jajka, 2 1/2 łyżki stopionego masła, mleko, sól i wanilia, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
W osobnej misce wymieszać jasnobrązowy cukier, pekan i mąkę. Wymieszać w pozostałych 2 1/2 łyżki masła, aby polewa okruchy.
Rozłóż polewę na słodkich ziemniakach.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie rumiana i chrupiąca.