Słodkie Tarty Cebulowe
Jeśli 16 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Słodkie tarty cebulowe mogą być spektakularne bezglutenowy przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, majonez, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Berry Phyllo Tarts, Tarty Pieczone Pluot Phyllo, oraz Tarty z Brie i szparagami podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu gotować cebulę na maśle do miękkości.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
W małej misce połączyć ser, dip cebulowy, majonez, pieprz i cebulę. Do każdej tartej skorupy łyżką skąpą łyżkę; wierzch pomidorem.
Umieścić na niepasanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do rozgrzania.