Słodkie i pikantne Perkusje
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj słodkich i pikantnych perkusji. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.09 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 632 kalorie, 20g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka miodu, destylowanego octu, mielonej ancho chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Słodkie i pikantne Werble z kurczaka, Pikantne Chipotle Cheddar Drumettes, oraz Pikantne Miodowe Bębenki Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małym rondlu dodaj masło i rozpuść na średnim ogniu. Wymieszać miód i gotować, aż mieszanina pęcherzyków, o 3 protokół.
Zdjąć z ognia, i wymieszać w occie, sos Worcestershire, pekan, ancho mielone i czosnek w proszku. Marynatę doprawić do smaku solą i pieprzem.
** Ułóż bębny na blasze do pieczenia i posmaruj je marynatą.
Piec, aż kurczak jest gotowane przez, o 25 protokół. Baste raz, w połowie czasu pieczenia.
Przełożyć na półmisek i podawać na gorąco.
* Cook ' s Note: ancho chile jest suszone Poblano chile. Jest również sprzedawany jako "pasilla" w USA. Jest to głęboki czerwony kolor, a smak waha się od łagodnego do ostrego. Bogata, lekko owocowa ancho jest najsłodszą z suszonych chiles. Anchos są często sprzedawane w całości i mogą być łodygi, wysiewane, a następnie mielone w domu w młynku do kawy lub przypraw. Można je również znaleźć w większości supermarketów, łacińskich rynków specjalistycznych lub online.
** Uwaga kucharza: przykryj blachę do pieczenia folią aluminiową, aby ułatwić czyszczenie i zapobiec wypalaniu marynaty w piekarniku.