Słodki Wielkanocny Szybki Chleb
Słodki Wielkanocny szybki chleb może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 7,05 zł za porcję, ten przepis okładki 50% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 3092 kalorie, 42g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Jeśli masz rodzynki, kandyzowane owoce, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj PINZA słodki chleb wielkanocny, Słodki Ziemniak Szybki Chleb, oraz Podstawowy szybki chleb (słodki lub słony) podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 4 patelnie do bochenków 9x5 cali.
W dużym rondlu połączyć piwo, cukier i masło na średnim ogniu. Gdy składniki stopią się nawzajem, wyjmij z góry pieca i ostudź. Gdy mieszanina jest chłodna, wymieszaj z ubitymi jajkami i ekstraktem waniliowym.
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, rodzynki i mieszane owoce. Mieszaj mieszaninę piwa powoli w suchą mieszaninę, włączając i mieszając w miarę upływu czasu.
Wlać mieszaninę do przygotowanych bochenków.
Piec w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 90 minut.