Słodki i Pikantny makaron orzechowy

Słodki i Pikantny makaron orzechowy
Słodki i Pikantny makaron orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 134 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, ząbek czosnku, linguine, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem, Pikantny Makaron Orzechowy, oraz Pikantny Makaron Orzechowy.

Instrukcje

1
W małym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i imbir; gotować, mieszając, aż tylko miękkie, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
3
Dodaj 3 łyżki wody, masło orzechowe, sos sojowy, hoisin, cukier, ocet i chile pasty; gotować, często mieszając, aż sos jest gęsty, o 4 protokół. Wrzucić makaron i szalotki; podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Pasta ChiliPasta Chili
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
MakaronyMakarony
OcetOcet
Sos HoisinSos Hoisin
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
4
Self

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn