Słodka Kukurydza Relish
Smak słodkiej kukurydzy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 58 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, nasion gorczycy, mielonej kurkumy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, oraz Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 20 minut lub aż warzywa są miękkie i większość cieczy odparowuje, często mieszając. Schłodzić; wlać do szczelnych pojemników.
Uwaga: przechowywać w szczelnych pojemnikach przez okres do sześciu tygodni.