Szynka z miodem i brązowym cukrem
Szynka z miodem i brązowym cukrem jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 2029 kalorii, 25g białka, oraz 107 g tłuszczu. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 21 minut. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mocno brązowego cukru, mielonej gałki muszkatołowej, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Szynka z brązowym cukrem i przyprawami, Miód Brązowy Cukier Pieczona Marchewka, oraz Brown Sugar Honey Cinnamon Rolls.
Instrukcje
Ostrymi nożami odciąć twardą zewnętrzną skórę z szynki, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
Ułożyć szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia. Ocena górnej szynki w wzór diamentu; włóż termometr mięsa do szynki, upewniając się, że nie dotyka tłuszczu lub kości.
Piecz szynkę na najniższym stojaku piekarnika w temperaturze 325 przez 1 1/2 godziny.
Wyjąć szynkę z piekarnika, pozostawiając piekarnik włączony.
Szynkę posmarować miodem.
Połączyć cukier i przyprawy; pat na miód, szynka powłoki dobrze.
Włożyć szynkę do piekarnika i piec w temperaturze 325 przez 35-45 minut lub aż termometr zarejestruje 14
(Przykryć szynkę folią aluminiową w ciągu ostatnich 20 minut, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.)
Odstawić szynkę na 15 minut przed wyrzeźbieniem.