Szynka Wiśniowa Szkliwiona
Szynka wiśniowa szkliwiona wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1232 kalorii, 99g białka, oraz 78 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Sprawdza się jako danie główne. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, ocet winny, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Kurczak Glazurowany Wiśniowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Umieść szynkę na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, Odkryte, w piekarniku 325 stopni F około 1-1 / 2 godzin (lub do termometru rejestruje 140 stopni F).
Tymczasem w rondlu połącz konfitury wiśniowe, ocet, syrop kukurydziany i przyprawy. Gotować i mieszać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić dwie minuty.
Zdjąć z ognia. Umieść 3/4 szklanki glazury z boku.
Około 15 minut przed szynką jest zrobione, łyżka niektóre z pozostałych glazury nad szynką, fastrygowanie od czasu do czasu.
Wyjąć z piekarnika; umieścić na podgrzewanym talerzu.
Wymieszać wodę do zastrzeżonej 3/4 szklanki glazury; podgrzać i podawać wraz z szynką.