Szynka pieczona Lela
Pieczona szynka leli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 1744 kalorii, 22g białka, oraz 95 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka dekoracji: gałązki szałwii, Napój cola, gotowy do gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowy do użycia piecrust, możesz śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lela ' s Hush Puppies, Chleb bananowo-orzechowy Lela, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby przyciąć skórę lub nadmiar tłuszczu z szynki. W małej miseczce wymieszać brązowy cukier i kolejne 2 składniki.
Połowę szkliwa przełożyć na szynkę. Zawiń szynkę szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości.
Umieść na wyłożonej folią patelni 13 x 9 cali.
Szynkę piec w temperaturze 350 przez 2 godziny i 40 minut lub do momentu włożenia do szynki termometru mięsnego 14
Odsłoń szynkę i posmaruj pozostałą glazurą.
Piec, odkryte, 20 do 30 minut lub do lekko rumiane.
Przenieść do naczynia do serwowania; odstawić 20 minut. Tłuszcz odtłuszczony z kapieli z patelni i podawać z szynką.
Dekorować, w razie potrzeby.