Szynka i szwajcarski kurczak
Szynka 'n' Swiss Chicken wymaga około 4 godzin i 10 minut od początku do końca. Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 734 kalorie , 47 g białka i 49 g tłuszczu każda. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką jajka, masło, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 55% . Podobne przepisy to Kurczak z szynką i szwajcarską bułką , Roladki z szynką i szwajcarskim kurczakiem oraz Grillowana szynka i piersi z kurczaka nadziewane szwajcarską kiełbasą .
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka i 1-1/2 szklanki mleka. Wymieszaj masło, seler i cebulę. Wmieszać bułkę tartą.
Połowę mieszanki umieścić w natłuszczonej misce o pojemności 3 qt. powolna kuchenka; na wierzch połóż połowę zwiniętej szynki, sera i kurczaka.
Połącz zupę i pozostałe mleko; połowę wylać na kurczaka. Powtórz warstwy raz.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do momentu, gdy termometr włożony do ciasta chlebowego wskaże 160°.