Przepis ser-topped Guacamole jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 21g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kolendrę, Monterey jack, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Guacamole Z Serem, Guacamole Z Boczkiem, oraz Pikantne ciasta krabowe z dodatkiem Guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.