Szynka Glazurowana z koksem i ananasem
Szynka Glazurowana colą i ananasem jest bezglutenowe napój. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 144g białka, 112g tłuszczu, oraz w sumie 1743 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ketchupu, brązowego cukru, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Coke-Glazurowana Szynka Wiejska, Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, oraz Podziel się colą: czekoladowe Coke babeczki z lukrem wiśniowo-waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, koks, sok ananasowy, ketchup, miód, ocet i sos sojowy w średnim sosie patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje do syropowej konsystencji, 20 do 30 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Rozpal wędzarnię lub grill do 121°. zawiń szynkę w wytrzymałą folię aluminiową i umieść na wędzonym. Przykryć i gotować, aż natychmiastowy termometr odczytu zarejestruje100 Po włożeniu do najgrubszej części szynki, około 2 godzin.
Rozwiń szynkę i szczotkuj obficie szkliwem. Przykryć i nadal gotować przez 15 minut.
Szynka szczotka z glazury po raz drugi, przykryć, i nadal gotować, aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 120 ° F Po włożeniu do najgrubszej części szynki, o 15 minut więcej.
Wyjmij szynkę z palacza, pozostaw na 15 minut, a następnie podawaj.