Szybkie i łatwe Greckie Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj szybkie i łatwe Greckie Spaghetti. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz szpinak, grzyby, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj Szybka i łatwa sałatka grecka, Szybkie I Łatwe Spaghetti Carbonara, oraz Szybki i łatwy sos do Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Spaghetti gotować na wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękkie, ale twarde do zgryzu, około 12 minut; odcedzić i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać szpinak i grzyby w gorącym oleju, aż wydzielają swój płyn, o 10 protokół.
Dodać ocet z czerwonego wina i ocet balsamiczny; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pomidory, bazylia, pietruszka, i czarne oliwki do wrzącej mieszaniny; kontynuować gotowanie i mieszanie, aż smaki mieszają, o 10 więcej minut.
Wymieszać ugotowane spaghetti z mieszaniną pomidorową i zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Dusić makaron i sos, aż smaki się mieszają, 8 do 10 protokół; wymieszać ser feta do makaronu.
Posypać serem feta do podania.