Szybkie i łatwe Greckie Spaghetti

Szybkie i łatwe Greckie Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj szybkie i łatwe Greckie Spaghetti. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz szpinak, grzyby, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj Szybka i łatwa sałatka grecka, Szybkie I Łatwe Spaghetti Carbonara, oraz Szybki i łatwy sos do Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Spaghetti gotować na wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękkie, ale twarde do zgryzu, około 12 minut; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać szpinak i grzyby w gorącym oleju, aż wydzielają swój płyn, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać ocet z czerwonego wina i ocet balsamiczny; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pomidory, bazylia, pietruszka, i czarne oliwki do wrzącej mieszaniny; kontynuować gotowanie i mieszanie, aż smaki mieszają, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Oliwki CzarneOliwki Czarne
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Wymieszać ugotowane spaghetti z mieszaniną pomidorową i zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Dusić makaron i sos, aż smaki się mieszają, 8 do 10 protokół; wymieszać ser feta do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane SpaghettiGotowane Spaghetti
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Posypać serem feta do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn