Szybkie Filety Sumowe

Szybkie Filety Sumowe
Szybkie filety sumowe wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filetów suma, mąka, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Filety Z Sumów Złocistych, Filety Z Suma Pieczonego, oraz Filety Z Suma Włoskiego.

Instrukcje

1
W misce wymieszać mąkę, sól i pieprz. Filety sumowe pogłębiać w mieszaninie mąki, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować filety sumów 3 protokół z każdej strony, aż złoty kolor. Zredukuj ciepło do średnio niskiego poziomu i posmaruj filety sosem ostrygowym. Przykryj patelnię i kontynuuj gotowanie 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla filetów sumowych. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn