Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać szybki Pecan kwaśną śmietaną ciasto kawowe spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Ze Śmietaną Z Nadzieniem Orzechowym, Śmietanowo-pomarańczowy tort kawowy z czekoladą-pekan Streusel, oraz Bananowo - śmietankowy tort kawowy z brązowym cukrem i orzechami Pekanowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pecan polewa: w średniej misce, połączyć brązowy cukier, mąka, i cynamon.
Dodaj masło i opuszkami palców uszczypnij składniki w piaszczystą, kruchą mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać orzechy pekan i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło 9 na 9-calową patelnię. W mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek (lub za pomocą miksera ręcznego) masło utrzeć na gładką masę. Po uruchomieniu miksera powoli dodajemy cukier i mieszamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Dodać jajka i wymieszać, aż będą lekkie i puszyste. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać razem. Pracując partiami, dodaj je do mieszaniny masła i cukru, na przemian z dollops kwaśnej śmietany.