Szybkie Ciasta Krabowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szybkie ciastka krabowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 17g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, grudka Krab, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciastka krabowe III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler na ciepło. W średniej misce drobno zmiażdżyć chipsy ziemniaczane.
Dodać mięso krabowe, sos tatarski, musztardę i pieprz i wymieszać, aby połączyć. Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików i umieść na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia. Top każdy z odrobiną masła i broil aż rumiane, 1 do 2 protokół.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.